Termékek

Az EURO-PURATOR Kft. elkötelezett a környezetvédelem területén szükséges magas minőségű termékek és szolgáltatások biztosításában. Ennek megvalósítására irányuló célkitűzésünk nyomán értékesített termékeinek egy része saját know-how alapján fejlesztett és tervezett, illetőleg neves világpiaci és európai gyártókkal működünk együtt.

A magasépítés terén az épületgépészeti termékkategóriában szennyvíz gyűjtéssel és elvezetéssel kapcsolatos öntvény csövek, padlóösszefolyók, beltéri burkolható fedlapok, automata zsírfogók szerepelnek a palettánkon.

A mélyépítésnél ennél is szélesebb termékkört kínálunk. Például megtalálhatóak a saját fejlesztésű és hazai gyártású kültéri vasbeton és műanyag tartályokban szállított olaj,- és zsírleválasztó berendezések. Eladásra ajánljuk továbbá a cégcsoporton belüli fejlesztés eredményeképp elérhető csatornaöntvényeket. Fedlapoknál a P-TOP® és TETRA®, míg víznyelőknél a Drainex® termékcsaládok gazdagítják az általunk kínált termék portfóliót.

Ivó,- és szennyvízcsöveknél gömbgrafitos öntvény, PE és kerámia csöveket egyaránt ajánlunk a különböző fektetési technológiákhoz igazodva, mint például a nyíltárkos vagy a No-dig eljárások.